عکس نوشته | عکس پروفایل | عکس اسم | لوگوی اسم | تولدم مبارک
متخصصان براین باورند که عوامل متعددی میتوانند در تعریق بیش از
حد و افزایش بوی عرق بدن نقش داشته باشند که مصرف برخی موادغذایی از جمله
آنهاست.متخصصان تغذیه و سلامت میگویند: مصرف بیش از حد غذاهای تند به
افزایش سطح گوگرد در بدن منجر میشود که این ماده باید از طریق پوست و یا
از راه بازدم از بدن دفع شود و همین امر تعریق را تشدید میکند. به این
ترتیب توصیه میشود که در مصرف غذاهای تند حاوی سیر و پیاز حد تعادل را نگه
دارید.
بعلاوه مصرف بیش از حد شکلات، چای و قهوه باعث افزایش تعریق میشود،
چرا که 10 درصد از این مواد پس از مصرف در بدن فرآوری نشده و به تعریق زیاد
منجر میشود و بوی عرق را نیز تشدید میکند.مصرف هلههولهها و تنقلات
ناسالم نیز باعث تجمع سلولهای چربی در بدن میشود و این امر یکی از دلایل
اصلی افزایش تعریق و بوی عرق است. بعلاوه مصرف غذاهایی که حاوی مقدار زیادی
شکر، نمک و روغن هیدروژنه هستند نیز توصیه نمیشود.
همچنین مصرف زیاد مواد لبنی که سرشار از پروتئین هستند منجر به آزاد
شدن سولفید هیدروژن و ماده دیگری موسوم به «متیل مرکاپتان» در بدن میشود و
این دو ترکیب نیز به نوبه خود بوی عرق را تشدید میکنند.سیگار و سایر
محصولات دخانی نیز از عوامل مهم تشدیدکننده بوی نامطبوع عرق هستند.
ni3e