درحال بارگذاری ....
به آیا می دانید پختن غذا در بعضی از ظروف سبب بیماری می شود؟ خوش آمدید.شما در این انجمن میتوانید پاسخ سوالات خود را بیابید وارد یا عضو شوید
پنل کاربری
نام کاربري :

پسورد :

عضويت | فراموشي رمز عبور

عکس نوشته  |  عکس پروفایل  | عکس اسم   |  لوگوی اسم  |  تولدم مبارک

ارسال پاسخ جدید
parisaseo
آفلاین

ارسال‌ها :5
عضويت: 18 /9 /1396
محل زندگي:tehran
سن:25
آیا می دانید پختن غذا در بعضی از ظروف سبب بیماری می شود؟

آیا می دانید پختن غذا در بعضی از ظروف سبب بیماری می شود؟

بر اساس تحقیقات دانشمندان، پختن غذا در بعضی از ظروف خطرناک است و سبب

بروز بیماری می شود. افسردگی، آلزایمر، بیماری های گوارشی و سرطان، در بعضی

موارد ریشه در نوع ظرفی دارند که غذا در آن پخته می شود. زنان باردار و

کودکان بیشتر در معرض ابتلا به بیماری های ناشی از استفاده از ظروف نامناسب

برای تهیه ی غذا هستند.

برای پختن غذا معمولا از ظروف آلومینیومی، استیل، تفلون، چدنی، رویی،

سرامیکی، سفالی، شیشه ای و مسی استفاده می شود. البته بعضی از این ظروف

برای پختن غذا مناسب نیستند. برای نمونه ظروف آلومینیومی چندان برای تهیه ی

غذا توصیه نمی شوند؛ زیرا هنگامی که در معرض حرارت قرار می گیرند؛ میزانی

از عنصر آلومینیوم موجود در آنها وارد غذا می شود که سبب بیماری های عصبی،

آلزایمر، بیماری های معده و روده مانند کولیت و زخم معده و یبوست، بیماری

های مفصلی، استخوانی، کلیوی و کبدی می شوند. ظروف مسی نیز برای تهیه ی غذا

مناسب نیستند زیرا معمولا به درستی قلع اندود نمی شوند و به مرور زمان این

مواد سمی وارد غذا می شوند و سبب مسمومیت می شوند. در استفاده از ظروف

تفلون نیز باید دقت کرد. زیرا اگر بیش از حد حرارت ببیند؛ ترکیبات سمی وارد

غذا می کنند. در ساختار بیشتر ظروف تفلون عنصر کادیوم به کار رفته که در

صورت خراشیدگی، سطح تفلون وارد غذا می شود و اثر زیان باری بر سلامت انسان

دارد.

در این میان ظروف چدنی برای طبخ غذا مناسب هستند و دارای طرفداران زیادی

هستند. خاصیت ضد سایشی، مقاومت در برابر خوردگی و حرارت باعث افزایش

محبوبیت آن ها شده است. همچنین رنگ ظروف چدنی به سادگی از بین نمی رود و

این ظروف زنگ نمی زنند. می توان آن ها را تا دمای 260 درجه سانتیگراد در فر

قرار داد و اگر دسته ی چوبی نداشته باشند؛ می توان برای شستن، آن ها را در

ماشین ظرفشویی نیز قرارداد. همچنین غذای پخته شده در این ظروف طعم دلپذیری دارد.

ظروف استیل،

سرامیک و گرانیت نیز به سایر ظروف برتری دارند. ظروف استیل استحکام بالایی

دارند، درخشنده و با دوام هستند و مقاومت بالایی در برابر فرسودگی دارند و

برای طبخ غذا توصیه می شوند. همچنین ظروف سرامیکی امروزه دارای لعاب

مناسبی هستند و از ظروف بهداشتی برای پختن غذا به شمار می روند. ظروف

سرامیکی به علت نچسب بودن، جایگزین خوبی برای ظروف تفلون هستند. همچنین ظروف گرانیت

دارای پوشش مناسبی هستند که از لحاظ ظاهری شبیه به سنگ گرانیت است. ظروف

گرانیت نچسب هستند و در مقابل سایش مقاومت بالایی دارند و کاملا بهداشتی

هستند.

ظروف پخت و پز استیل، سرامیکی و چدنی برند یونیک با بهره گیری از فن آوری

های جدید تولید ظروف، از نظر سلامتی ایمن هستند و با استفاده از این ظروف

به هنگام آشپزی نه تنها از تهیه ی یک غذای خوشمزه می توانید لذت ببرید؛

بلکه هیچ خطری نیز سلامت بدن شما را تهدید نمی کند. همچنین ظروف

بایوگرانیت، گرانیت و سرامیک برند کاندید با دارا بودن مقاومت حرارتی و

شیمیای بالا، از ایمنی کامل برخوردار هستند و با استفاده از این ظروف می

توانید مطمئن باشید که هیچ نوع سمی وارد غذای شما نمی شود و به سلامتی شما

لطمه ای وارد نمی شود. برندهای MGS ، لاوان،کاندید،

فیسلر،میراکل هوم نیز از جمله برندهای معتبر اهستند که محصولات استیل،

سرامیکی و گرانیتی آن، از ظروف مناسب برای تهیه ی غذا به شمار می روند.






برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.