عکس نوشته | عکس پروفایل | عکس اسم | لوگوی اسم | تولدم مبارک
مواد لازم:
پودر قند: 450 گرم
روغن صاف جامد: 300 گرم
روغن مایع: 100 گرم
تخم مرغ: 6 عدد
وانیل : یک هشتم قاشق چایخوری
شیر: 250 میلیلیتر
آرد قنادی: 850 گرم
بیکینگپودر: 1 قاشق چایخوری
پودر کاکائوی مرغوب: 2 قاشق سوپخوری
گردوی خرد شده: 350 گرم
کشمش پلویی: 350 گرم
طرز پخت:
-
فر را روی 160 درجه سانتیگراد روشن میکنیم. بیکینگپودر و آرد را مخلوط و
الک میکنیم. روغن صاف جامد و پودر قند را با همزن میزنیم تا یکنواخت و
کاملاً لطیف و پفکی (7 دقیقه) شود
- روغن مایع را اضافه کرده و سه دقیقه دیگر هم میزنیم. تخم مرغها را یکی یکی اضافه کرده و هر کدام را 1 دقیقه هم میزنیم.
- وانیل و شیر را هم اضافه کرده و هم میزنیم.
- مخلوط آرد را کم کم به مخلوط اضافه میکنیم. (الک میکنیم)
- در مرحله آخر، پودر کاکائو را داخل آرد ریخته و داخل مواد، الک میکنیم و باز هم مواد را مخلوط میکنیم.
- حالا گروی خرد شده و کشمش را هم میریزیم و مواد را مخلوط میکنیم.
- اگر پودر کاکائوی تیره و مرغوبی داشته باشید، مخلوط تیرهتر میشود و نهایتاً شیرینیهای خوشرنگتری خواهید داشت.
-
مواد را درون قیف بدون ماسوره میریزیم و داخل سینی و با فاصله، میریزیم.
یا از اسکوپزن بستنی استفاده میکنیم. در صورت امکان، کف سینی را کاغذ
انداخته یا چرب و آردپاشی کنید.
- به مدت 15 تا 20 دقیقه (یا
مدتی که زیر آن تغییر رنگ کمی داد و قابل جدا شدن بود) داخل فر میگذاریم.
روی توری میگذاریم تا خنک شوند.
- وقتی شیرینیها پخته شدند، فقط یک لحظه، شعله بالای فر را روشن کنید تا خیلی خوشرنگتر شوند. نوش جان.
نکات مهم:
* منظور از روغن صاف، روغنی است که گلوله نداشته باشد.
* از مقدار گردو و کشمش کم نکنید.
* مقدار پودر کاکائو را بعد از اینکه یک سری از کوکیها را آماده کردید، به دلخواه تغییر دهید.
* اگر خواستید گریل را روشن کنید، حتماً کنار فر بمانید و کنترل کنید که خشک نشوند.