درحال بارگذاری ....
به یازده روش صحیح پخت غذا خوش آمدید.شما در این انجمن میتوانید پاسخ سوالات خود را بیابید وارد یا عضو شوید
پنل کاربری
نام کاربري :

پسورد :

عضويت | فراموشي رمز عبور

عکس نوشته  |  عکس پروفایل  | عکس اسم   |  لوگوی اسم  |  تولدم مبارک

ارسال پاسخ جدید
mahmadi
آفلاین

ارسال‌ها :1
عضويت: 2 /12 /1394
تشکر شده :3
یازده روش صحیح پخت غذا

در روش صحیح پخت غذا هرچه مدت زمان طبخ غذا و دمای آن بالاتر باشد، ارزش غذایی بیشتر کاهش می‌یابد.

به کارگیری روش‌های صحیح طبخ نقش موثری در ارتقای سلامت ما دارد.

یازده روش صحیح پخت غذا

1 – برای روش صحیح پخت غذا تا حد امکان غذا را بخارپز، کبابی، تنوری، گریل یا آب پز نمایید.

2 – هرچه مواد غذایی به ذرات کوچک‌تر تقسیم شوند، امکان از دست دادن مواد مغذی بیشتر می‌شود.

3 – در روش صحیح پخت غذا هرچه مدت زمان طبخ غذا و دمای آن بالاتر باشد، ارزش غذایی بیشتر کاهش می‌یابد.

4 – هر چه از ظروفی که سطح کوچکتری دارند، استفاده کنیم، تولید مواد سمی در غذا کمتر می‌شود.

5 – غذاهای اسیدی و نمکی، گوجه فرنگی و مرکبات را در ظروف آلومینیومی پخت نکنید.

6 – برای روش صحیح پخت غذا اگر مجبور به سرخ کردن غذا هستید، به جای روغن اضافه از ظروف نچسب استفاده کنید.

7 – هنگامی که غذا تهیه می‌کنید چربی غذا به صورت مایع وارد غذا می‌شود، غذای تهیه شده را در یخچال قرار دهید، پیش از گرم کردن مجدد، چربی منجمد شده بر روی غذا را می‌توان به راحتی جدا کرد. ( این روش را می‌توان برای غذاهای کنسرو شده نیز به کار برد. قبل از باز کردن قوطی کنسرو آن را سرد کنید و چربی‌های منجمد شده آن را جدا کنید)

8 – سبزی‌ها را به جای اینکه در روغن و کره تفت دهید، در یک مایع تفت دهید یا به آرامی هم بزنید. مایع مناسب برای این منظور آب گوشت رقیق مرغ چربی گرفته یا آب گوشت گاو بدون چربی است.

9 – هنگام سرخ کردن، کباب کردن و یا پختن گوشت، آن را روی یک توری قرار دهید تا چربی اضافه آن خارج شود.

10 – هنگامی که آب گوشت تهیه می‌کنید، قطعات کوچک یخ داخل ظرف بریزید، چربی به قطعات یخ می‌چسبد و شما می‌توانید به راحتی آنها را خارج کنید در نتیجه، آبگوشتی خوش طعم و کم چرب خواهید داشت.

11 – به منظور قوام و غلظت آب گوشت، سس‌ها و سوپ‌ها، به جای استفاده از خامه از پوره سبزی‌ها استفاده کنید. برای تهیه پوره سبزی‌ها، سبزی پخته شده را در مخلوط کن قرار دهید.

یکشنبه 02 اسفند 1394 - 13:50

تشکر شده تشکر شده:
3 کاربر از mahmadi به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند: raveh - mina72 - reyhaneh -

mina72
آفلاین



ارسال‌ها :127
عضويت: 9 /10 /1393
تشکرها :168
تشکر شده :127
دوشنبه 03 اسفند 1394 - 17:43

تشکر شده تشکر شده:
2 کاربر از mina72 به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:raveh - reyhaneh -

reyhaneh
آفلاین


ارسال‌ها :34
عضويت: 13 /10 /1393
تشکرها :33
تشکر شده :28
پاسخ 2 :
یازده روش صحیح پخت غذا

جالب بود