درحال بارگذاری ....
به دسـر ویکتوریا خوش آمدید.شما در این انجمن میتوانید پاسخ سوالات خود را بیابید وارد یا عضو شوید
پنل کاربری
نام کاربري :

پسورد :

عضويت | فراموشي رمز عبور

عکس نوشته  |  عکس پروفایل  | عکس اسم   |  لوگوی اسم  |  تولدم مبارک

ارسال پاسخ جدید
ehsan
آفلاین


ارسال‌ها :193
عضويت: 11 /10 /1393
تشکرها :142
تشکر شده :173
دسـر ویکتوریا

مواد اولیه :

آرد 175گرم

شکر 175گرم

کره 175گرم

تخم مرغ 3عدد

پودر کاکائو 2قاشق غذاخوری

بیکینگ پودر 1قاشق چایخوری

اسانس وانیل چند قطره

مواد دسر :

پنیر ریکوتا 450گرم (طرز تهیه موجود است)

تخم مرغ 2عدد

شکر 1سوم لیوان

شکلات 200گرم

شیرشیر 1لیوان

پودر ژلاتین 4قاشق غذاخوری

پودر پودینگ 1بسته

طرز تهیه :

ابتدا فر را در دمای 180 درجه تنظیم کرده و روشن کنید تا داغ شود.تخم مرغ ها و کره را نیز در دمای اتاق قرار دهید.

در

ظرفی مناسب کره و شکر را مخلوط کرده و خوب هم بزنید و بعد تخم مرغها را

یکی یکی اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا یکنواخت شوند.به مایه کمی اسانس

وانیل اضافه کرده و باز به خوبی هم بزنید.

آرد ، بکینگ

پودر و پودر کاکائو را مخلوط کرده و 2تا3بار الک کنید تا کاملا هوا خورده و

سبک شوند.این مواد را کم کم به مواد قبلی اضافه کرده و با لیسک به آرامی

مخلوط کنید(حالت دورانی).قالبی را انتخاب کرده و داخل آن کاغذ روغنی قرار

دهید.قاشق را چرب کرده و با آن از مواد برداشته و در قالب کاملا پخش

کنید.(فقط یک لایه نازک بریزید و بقیه را نگه دارید)

طرز تهیه دسر رویه:

پنیر

ریکوتا و تخم مرغ را داخل ظرفی به خوبی مخلوط کنید و بعد شکر و کمی اسانس

وانیل به آنها افزوده و مجددا به خوبی مخلوط کنید تا یکدست شوند. مایه را

روی مایه کیک ریخته و با قاشق چرب مجدد آن را چرب کنید و بعد بقیه مواد کیک

را روی آن پخش کنید.

قالب کیک را به مدت 1 ساعت داخل فر گرم شده قرار دهید تا کیک بپزد. پس از پخت کیک را از قالب خارج کنید و کنار بگذارید تا سرد شود.

طرز تهیه لایه سوم:

شکلات

تخته ای را خرد کرده و به روش بن ماری آن را کاملا آب کنید. پودر پودینگ و

شیر را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ، هم بزنید تا

پودینگ غلیظ شود سپس پودر ژلاتین را اضافه کنید و پس از اینکه حل شد از روی

حرارت بردارید و با شکلات مخلوط کنید.

صبر کنید تا پودینگ کامل سرد

شود.کیک سرد شده را به قالب برگردانید و پودینگ را روی آن بریزید و کاملا

پخش کنید و آن را به مدت 7تا10ساعت داخل یخچال قرار دهید .

نکات:

1)بهتر

است بعد از گذشت 45دقیقه کیک را با خلال دندان تست کنید چون حرارت فرها با

هم متفاوت است.اگر بعد از فرو بردن خلال کیک به خلال نچسبد آماده است.

2)در صورت تمایل مقداری گردوی خرد شده هم به مایه کیک اضافه کنید.

3)برای زیبا تر شدن کیک میتوانید روی آن را با شکلات سفید آب شده تزیین کنید.

4)در صورت تمایل به جای پنیر ریکوتا از پنیر خامه ای استفاده کنید.


دوست دارمش!......

از بند تا بلـــــــند......

از دست تا دعــــــــــــــا , از صبر تا خــــــــدا..........

حتی اگر تمام دنیا بگویند ماله تو نیســـــــــــت...........



[/align]

تشکر شده تشکر شده:
1 کاربر از ehsan به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند: farzaneh -